GSM programozó kábel

Találatok: 1 - 6 / 6

Apollo USB-OTG adapter (USB-C Android telefonokhoz)

Apollo USB-OTG adapter USB-C telefonokhoz (1db). A népszerű saját fejlesztésű Apollo GSM modulunkat mostantól Android okostelefonja segítségével is fel tudja programozni. Ehhez az úgy nevezett OTG adaptert tudja használni, melyet a telefonja töltő/adatkábel bemenetéhez kell csatlakoztatni. Az OTG adapter másik felén található hagyományos USB aljzatához tudjuk csatlakoztatni az Apollo GSM USB programozó kábelét. A programozáshoz szükséges applikáció ingyenesen letölthető a hivatalos Play Store áruházból 3KOPRG néven. További tudnivalók: A használathoz OTG (On-The-Go) képes Android rendszerű mobiltelefonnal kell rendelkezni. Amennyiben nem biztos benne, hogy egy régebbi mobiltelefon OTG képes-e, próbáljon utánanézni az interneten fellelhető specifikációk között. Pl. www.devicespecifications.com. Kérjük ellenőrizze, hogy a csomag a mobiltelefonjának megfelelő USB csatlakozású adaptert/kábelt tartalmazza-e! Minden OTG adaptert és kábelt.....

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
690 Ft
bruttó ár:
876 Ft

Apollo USB-OTG adapter (Micro-USB Android telefonokhoz)

Apollo USB-OTG adapter Micro-USB telefonokhoz (1db). A népszerű saját fejlesztésű Apollo GSM modulunkat mostantól Android okostelefonja segítségével is fel tudja programozni. Ehhez az úgy nevezett OTG adaptert tudja használni, melyet a telefonja töltő/adatkábel bemenetéhez kell csatlakoztatni. Az OTG adapter másik felén található hagyományos USB aljzatához tudjuk csatlakoztatni az Apollo GSM USB programozó kábelét. A programozáshoz szükséges applikáció ingyenesen letölthető a hivatalos Play Store áruházból 3KOPRG néven. További tudnivalók: A használathoz OTG (On-The-Go) képes Android rendszerű mobiltelefonnal kell rendelkezni. Amennyiben nem biztos benne, hogy egy régebbi mobiltelefon OTG képes-e, próbáljon utánanézni az interneten fellelhető specifikációk között. Pl. www.devicespecifications.com. Kérjük ellenőrizze, hogy a csomag a mobiltelefonjának megfelelő USB csatlakozású adaptert/kábelt tartalmazza-e! Minden OTG adaptert és.....

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
690 Ft
bruttó ár:
876 Ft

SecureCom Cable5-DSC kábel

Lehetővé teszi a riasztóközpontok távletöltését és távbeállítását az interneten keresztül (a riasztóközpont soros portját kapcsolja össze a letöltő szoftverével). Kizárólag új dobozos SC-2G. SC-4G és SINGULAR W2G / W4G típusokhoz. MODEL:3 termékváltozat jelöléssel (régebbi fémdobozos típusokkal nem kompatibilis). Használható: SecureCom W és DSC központok között.

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
2.090 Ft
bruttó ár:
2.654 Ft

SecureCom Cable5-PAR kábel

Lehetővé teszi a riasztóközpontok távletöltését és távbeállítását az interneten keresztül (a riasztóközpont soros portját kapcsolja össze a letöltő szoftverével). Kizárólag új dobozos SC-2G. SC-4G és SINGULAR W2G / W4G típusokhoz. MODEL:3 termékváltozat jelöléssel (régebbi fémdobozos típusokkal nem kompatibilis). Használható: SecureCom W és Paradox központok között.

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
2.090 Ft
bruttó ár:
2.654 Ft

Apollo GSM USB programozókábel

USB programozó kábel apollo GSM modulhoz. A programozáshoz a mellékletből letölthető PUTTY alkalmazás (terminál) szükséges.

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
2.990 Ft
bruttó ár:
3.797 Ft

Gmax GSM programozókábel

Gmax GSM programozókábel: Programozókábel Gmax GSM modulhoz. Usb

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
4.190 Ft
bruttó ár:
5.321 Ft