Testhőmérséklet mérés

Találatok: 1 - 3 / 3

K3 PRO testhőmérséklet mérő

A K3 Pro kiváló megoldást nyújt a kontaktusmentes testhőmérséklet ellenőrzésre. Használatához nem szükséges személyzet vagy műszaki ismeret. Bekapcsolás után azonnal használható, falra akasztva vagy állványra rögzítve könnyedén használható. Tápellátás: 4db AA elem (nem tartozék) vagy USB kábelen keresztül egy telefontöltőről, akkubankról is működtethető. Tartozékok: 1db K3 PRO testhőmérséklet mérő, 1db USB kábel, leírás
Tulajdonságok:
Biztonságos, érintésmentes mérés.
Egyszerű beüzemelés és használat.
gyors, 0.5 másodperces hőmérséklet mérési idő, maximális pontosság: ±0.2°C, mérési távolság: 5-10cm, hangos

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
24.490 Ft
bruttó ár:
31.102 Ft

K9 testhőmérséklet mérő (beépített kézfertőtlenítő adagoló)

A K9 kiváló megoldást nyújt az érintésmentes emberi testhőmérséklet ellenőrzésre és egyidejűleg a kéz fertőtlenítésére is. Használatához nem szükséges személyzet vagy műszaki ismeret. Bekapcsolás után azonnal használható – kézben, falra akasztva vagy hagyományos 1/4”-os fotós állványra rögzítve könnyű kezelést tesz lehetővé. A jól látható kijelzőn a mérést követően azonnal megjeleníti a mért hőmérsékletet. A beépített kézfertőtlenítő adagoló segítségével a mérést követően a kézfertőtlenítés könnyedén és biztonságosan elvégezhető.

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
25.600 Ft
bruttó ár:
32.512 Ft

Provision PR-EC001 beléptető terminál

Provision EASY-CHECK beléptető terminál: testhőmérséklet méréssel, arc és maszk ellenőrzés funkcióval. Kamera felbontás: 2 MP, 1/2.7'' CMOS Sensor, tömörítés:H.265 (HEVC), beépített fehér LED világítás, valós-WDR (120dB) / BLC / HLC /3D zajszűrés, Funkciók: arcfelismerés, hőmérséklet mérés (±0.3° pontosság), maszk detektálás. mérési távolság: 0.3-0.5m, tápellátás: 12VDC / 1A, helyi rögzítős: microSD kártyára (max. 128GB, nem tartozék), I/O riasztás: 2/2 be és kimenet. Relé (NO/NC), 2 csatornás Audio - beépített mikrofon és hangszóró. Tartozék fali konzollal.

Részletes leírás itt
A termék nettó ára:
456.800 Ft
bruttó ár:
580.136 Ft