Vásárlási információk

Ügyfélszolgálat

Telefonos ügyfélszolgálatunk és bemutatótermünk az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, minden hétköznap:

- termékinformációk és aktuális árak,
- megrendelés felvétele
- észrevételek, garanciális ügyintézés

Vevőszolgálat és bemutatóterem:
2030 Érd, Lőcsei utca 24. (8-17 óráig)

Központi telefonszám: 06-23/362-069

WebShop ügyfélszolgálat: info@vagyonvedelem2000.hu

 

Regisztráció
Miért érdemes regisztrálni az oldalunkra?
Nálunk regisztráció nélkül is vásárolhat, mégis érdemes rászánni pár percet, a regisztráció előnyökkel jár:

- Gyorsabban vásárolhat, hiszen a szükséges adatokat nem kell újból megadnia.
- Megtekintheti korábbi rendelései listáját.
- Megváltoztathatja az elmentett adatait és jelszavát.
Megrendelés

On-line vagyonvédelmi áruházunkban regisztráció nélkül barangolhat, tájékozódhat az akciókról és termékekről, vásárolhat. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.
Amennyiben vásárolni szeretne az alábbi lehetőségek kínálkoznak:

A., Ügyfélszolgálat:
A megtekintett és megvásárolandó termékek listáját telefonon, webáruházban vagy e-mailben juttathatja el munkatársainknak.
B., Internetes vásárlás:
Megrendelni csak azon termékeket tudja, amelyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. A kosár használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyeznie szükséges.

Házhozszállítás

Amennyiben a megrendelt árucikket bemutatótermünkben nem áll módjában átvenni, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára, az Ön által megadott címre juttatjuk. A korszerű logisztikai technológiának, és a több száz futárjárműnek köszönhetően, a hétköznap 12.00 óráig leadott megrendelések akár a következő munkanapon megérkezhetnek Önhöz.

Házhozszállítási és csomagolási árak egységesen az ország egész területére:

20kg-ig: 2.390 Ft + ÁFA (3.035 Ft) - normál csomag
20kg-tól: 3.490 Ft + ÁFA (4.430 Ft) - nagyobb mennyiségű vezeték, illetve akkumulátor, stb.. esetében

Szerződött futárszolgálati partnerünk elérhetősége:

GLS ügyfélszolgálat telefonszáma:

Telefon: +36 1 802 0265*
Mobil: +36 20 890-0660*
A megrendelés kiszállítása hétköznap munkaidőben, 8-17 óra között történik.

A megrendelt árucikkek ellenértékét a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni. A szállítás költségét a részletes számla tartalmazza.

MKEH regisztrációs szám: C/003424

Jogi információk

Tisztelt Vásárlónk!

Kérjük olvassa el figyelmesen a www.vagyonvedelem2000.hu és aloldalai által elérhető webáruház felhasználási feltételeit és az Internetes kereskedelem ide vonatkozó jogi rendelkezéseit! A weboldal felhasználására és a vásárlásra vonatkozó szabályok a Magyar Köztársaságban hatályos törvényekkel összhangban az alábbiak:


I., Termékgarancia

Cégünk az általa eladott termékekre a vásárlástól számított 1 év telephelyi garanciát vállal, ez alól kivételt képeznek az akkumulátorok. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő* az adott árucikk mellett van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel.

A garancia kizárólag a vásárláskor kapott számla ellenében érvényesíthető!

a., Hiba a szállítás következtében:
Amennyiben az átvett árucikk nem üzemelhető be, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Ha erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Hibásan kiszállított termék cseréje esetén a cseredarab szállítása díjmentes. Minden egyéb garanciális ügyintézéskor a vásárló feladata gondoskodni a termék oda- és visszaszállításáról, vagy a futárszolgálat költségét megtéríteni. Folyamatos megrendelés esetén a javításra átvett termékek visszáruként való szállítása díjmentes.

b., Hiba használat közben:
A rendeltetésszerű használat során bekövetkezett meghibásodások esetén a terméket lehetőség szerint 8 munkanap alatt díjmentesen javítjuk, vagy egyes termékek esetén azonnal raktárról cseréljük. A garanciaidőn túli hibák esetén a javítás térítésköteles.
Garanciát kizáró tényezők:
- az eszközök festék vagy más vegyi anyaggal történt érintkezése, levakolása,
- rovarok vagy egyéb (pl házi-) állatok rongálása,
- természeti csapás (villámlás, beázás stb.),
- szakszerűtlen telepítés, kezelés, javítás vagy használat által okozott hibák.
Vitás esetekben kollégáink kérhetik a szakszerű üzembe helyezést igazoló telepítői nyilatkozatot. Az égés által roncsolt eszközök, panelek még térítés ellenében sem javíthatóak. Szoftveres eszközök meghibásodása esetén az esetleges adatvesztésért felelősséggel nem tartozunk.
Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.306-308 §-ban, az 1997. évi CLV. tv-ben, a 117/1991. (IX.10.) számú valamint a 49/2003. (VII. 30) számú Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
*Áruházunk a termékek gyártóinak meghosszabbított - több éves - garanciális feltételeit a maximális kiszolgálási elégedettség érdekében lehetőség szerint kiterjeszti a vásárlókra is. A törvényi előírásoknak megfelelő - 1 év - garanciális időtartamon túli jótállás csak abban az esetben érvényes, ha a meghibásodás időpontjában a gyártó magyarországi vagy Magyarországra kiterjedő képviselettel rendelkezik. Ebben az esetben a vagyonvedelem2000.hu üzemeltetője a szokványos üzletmenetnek megfelelő, telephelyi garanciával segíti a vásárlók ügyintézését és eljár érdekükben.


II., A vásárlástól való elállás joga

2. A vásárlástól való elállás joga
A vevő a 45/2014. ( II.26. ) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szoló törvény alapján gyakorolhatja a vásárlástól való elállási jogát.

  • A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat.
  • A fogyasztó az elállási jogát abban az esetben gyakorolhatja, amennyiben a rendelés leadására a weboldalunkon keresztül került sor.
  • A vásárlónak az elállási nyilatkozatát a Cégadatok között feltüntetett e-mail címen, vagy postai úton van lehetősége érvényesíteni.
  • Az elállási jog érvényesítése esetén a terméket Érdi telephelyünkre ( 2030 Érd, Lőcsei utca 24. ) szükséges visszajuttatni. A termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia. Utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.
  • Elállás esetén követelhetjük a termék nem rendeltetésszerű használatából, sérüléséből keletkezett károk megtérítését. A fogyasztó csak a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot gyakorolhatja.
  • A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni.
  • Cégünk a visszaküldött termék megérkezésekor haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.
  • A fogyasztót megillető elállási jogok alóli kivételekről a törvény 29.§-a rendelkezik.
III., Szállítási felelősség

Mindent megteszünk az azonnali és tökéletes kiszolgálás valamint a pontos kiszállítás érdekében, de a rajtunk kivül álló okokból bekövetkező esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a riasztóbolt üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli. Kérjük a csomag átvételekor ellenőrizze, hogy a megrendelt termékek hiánytalanul kiszállításra kerültek, mert utólagos reklamációval nem áll módunkban foglalkozni! Amennyiben a számlához képest hiányt vagy sérülést észlel, a csomagot ne vegye át, vagy azonnal jelezze ügyfélszolgálatunknak, és a futár által felvett jegyzőkönyv másolatát juttassa vissza hozzánk. Kollégáink a legrövidebb időn belül, díjmentes szállítással pótolják a hiányzó terméket.


IV., Termékskála és árak, kiszolgálás

Az internetes áruházban található termékek döntő többsége azonnal, raktárról rendelkezésre áll. Amennyiben az adott termék kifogyott, lehetőség szerint külön jelezzük. A beszerzési idő a gyártótól és a gyártó országtól függően 1-12 hetet vehet igénybe. A megrendelés visszaigazolásakor munkatársaink minden esetben tájékoztatják a megrendelőt az esetleges raktárhiányról. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. A gyártók fenntartják maguknak a jogot a termékek jellemzőinek, értesítés nélküli megváltoztatására, módosítására. Az árucikkek mellett található fotók szimbolikus jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése, tartozékai ettől eltérhetnek. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk nettó vételára, az általános forgalmi adó egységesen 27%. Az ettől eltérő adótartalmat külön jeleztük. Az akciós termékek ára minden esetben a készlet erejéig, vagy a külön feltüntetett feltételeknek, időszaknak megfelelően érvényesek. Áruházunk vagyonvédelmi és kapuautomatizálási eszközöket forgalmazó és telepítő cégeket, személyeket szolgál ki. Munkatársaink bizonyos temékcsoportok esetén ellenőrizhetik a szükséges hatósági engedélyek meglétét. Az adatbázisban szereplő esetleges hibákért (termék paraméter, termék ár, termék fénykép) elírásokért felelősséget nem vállalunk. Az ismertető leírás téves értelmezéséből eredő károkért felelősséget nem vállalunk.


V., Internetes tartalom

Fenntartjuk magunknak a jogot a weboldal tartalmának módosítására. Nem garantáljuk a folyamatos elérhetőséget és az adatok frissítését, de mindent megteszünk ennek érdekében. A weboldalakon található tartalom tájékoztató jellegű, az érvényes törvények értelmében nem vállalunk felelősséget azok pontosságáért és valósághűségéért, ezek nem képezhetnek hivatkozási alapot sem az üzemeltetővel, sem partnereinkkel szemben, jogi értelemben nem tartalmaznak ajánlattételt.


VI., Adatvédelem

A tudomásunkra jutott adatokat az 1992. évi LXIII. "Személyes adatok védelméről" szóló és az 1995. évi CXIX. "Kutatás és közvetlen üzletszerzés"-ről szóló törvények előírásainak megfelelően kezeljük. Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelés, ajánlatkérés, hibaelhárítás, hírlevél és egyéb, az ügyfél által megjelölt célok kielégítésére használjuk fel. A megrendelés során kérünk minden olyan adatot - név, cím, telefonszám- amely szükséges az Ön számlájának megfelelő kiállításához, valamint a megrendelt árucikk pontos kiszállításához. A hibásan megadott vagy hiányos adatokból eredő kellemetlenségekért vagy ilyen okokból a teljesítés elmaradásáért felelősséget vállalni nem tudunk


VII., Szerzői jogok

A weboldalakon található képek, cikkek, videoanyagok, dokumentumok, szoftverek az oldalak fenntartójának vagy üzleti partnereinek szellemi tulajdonát képezik. Mind a két esetben vonatkozik a weboldal látogatójára a hatályos szerzői jogi törvény. Tilos a közölt anyagok írásos engedély nélküli továbbközlése, értékesítése, módosítása, de saját használatra Ön számítógépén azokat tárolhatja, kinyomtathatja..

Tárhelyszolgáltató:
WebHostIcon Tárhely- és Domain Szolgáltató Kft.
Budapest, Légszesz u. 4, 1081
ugyfelszolgalat@webhosticon.hu

Cookie-k (sütik) használata a weboldalon

Azoknak a weboldalnak, amelyek az Európai Unió országain belül működtetnek, cookie-k használatához, és a felhasználó számítógépén vagy egyéb eszközén történő tárolásához a felhasználók hozzájárulását kell kérniük. Az alábbiak során tájékoztatjuk Önt az általunk használt cookie-król és a használatuk céljáról.

A honlap böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

A legtöbb süti hatékony működéséhez semmilyen személyes jellegű adat nem szükséges. Ennek megfelelően az esetek döntő többségében a cookie nem azonosítja az adott felhasználót. Ha egyes cookie-k használata során mégis gyűjtünk személyes adatokat, azokat kizárólag olyan célból használjuk fel, hogy bizonyos funkciók használatát megkönnyítsük a felhasználó számára. Ilyen például, hogy a böngésződ számára megjegyezhetővé tesszük a bejelentkezési adatokat vagy megőrizhetővé tesszük az oldalunkon a kosaradba tett termékeket. Ezek az adatok olyan módon vannak tárolva, hogy azokhoz jogosulatlan személyek nem férhetnek hozzá, illetve a cookie maga nem tartalmaz személyes adatot, csak a szerveren tárolt adatokhoz való elérési kulcsot, de ezt is kódolt formában.

A weboldalak eléréséhez használt böngészőprogramok alapértelmezett esetben engedélyezik a sütik elhelyezését az eszközre. A sütik kezelésére vonatkozó információk a böngésző beállításai között találhatóak. Ezek a beállítások megváltoztathatók úgy, hogy a cookie-k automatikus kezelését a böngésző blokkolja, vagy minden esetben értesítést küldjön a felhasználónak, ha az eszközre cookie-t küldtek. Fontos tudni, hogy a cookie-k használatának tiltása/korlátozása negatívan befolyásolhatja az oldal bizonyos funkcióinak működését, például a megrendelést vagy bejelentkezést.