Változások a Hikvision DDNS távoli elérésében


Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy a tavalyi év végével fontos változások történtek a Hikvision ingyenes DDNS szolgáltatásában. A Hikvision eszközök távoli elérését eddig (a felhő alapú EZVIZ mellett) a HiDDNS szolgáltatás biztosította minden Hikvision rögzítőhöz és IP kamerához. Ezt a feladatot hamarosan átveszi az új Hik-Connect szolgáltatás. Ez a megoldás biztonságosabb elérést és új funkciókat is kínál majd a www.hik-connect.com oldalon keresztül.
Az eddig kiderült információk alapján az eddiginél egyszerűbb lesz a regisztráció és az applikáció (már le lehet tölteni) is tele van újdonságokkal.

[Frissítés 01.09] Aki most vásárolt Hikvision terméket: Az ingyenes DDNS aktiváláshoz elegendő a felregisztrálandó eszköz hálózati beállításaiban engedélyezni a DDNS-t (kitölteni a szerver címet, domain név, stb..), ahogyan eddig is, nem szükséges semmit a Hik webes felületén hozzáaadni.

- 2017. február 16. után már nem lehet rögzítőt és IP kamerát felregisztrálni a szerverre

- A már regisztrált, pl. http://ugyfel.hik-online.com címen elérhető eszközök a határidők lejárta után is elérhetők maradnak távoli elérésben

- Előfordulhat, hogy az új szerverhez történő csatlakozáshoz firmware-t kell majd frissíteni a rögzítőn vagy IP kamerán, ezek a frissítések folyamatosan jelennek majd meg.

- Az új elérés használata a Hik-Connect mobil alkalmazással lehetséges az eddigi iVMS-4500 helyett. Az iVMS-4200 kliens és a webes elérés továbbra is működni fog.