Paradox új Insite Gold alkalmazás és szolgáltatásai

Múlt év végén még csak halovány információk voltak a Paradox IP alapú távoli központfelügyeletével kapcsoltban, de most március végével elindult élesben, így már le tudjuk írni az újdonságokat, változásokat. Az új szolgáltatást igénybe venni egy regisztráció és egy bankkártyával történő minimum 1 éves díjfizetés után lehet, ezt a folyamatot az ingyenesen letöltető Insite Gold applikációban tudjuk elvégezni.

Az egyik legnagyobb változás, hogy az új verziószámú eszközökkel pl. IP 150 V4.0 már nem használható az iParadox okostelefonos alkalmazás. Az új applikáció az Insite Gold névre hallgat és immáron ingyenesen letölthető az Apple store-ból vagy a Google Play áruházból. Vélemények még nincsenek róla ugyanis nagyon friss a dolog, a legtöbb hibajavítást tartalmazó verziót Március végén tették csak letölthetővé.

Eddig is fizetős volt az IP modul távoli felügyelete, csak az applikáció megvásárlásával fizettünk érte. Ezen túl nem az alkalmazás árába számolják bele a szolgáltatás díját, hanem lehetőségünk van több csomag közül választani, amely árai az alábbiak szerint alakulnak.

24$ USD / 1év
55$ USD / 3év

Az szolgáltatás regisztrálását el tudjuk végezni az applikáción belül is, szükség lesz a központ és az IP modul serial number adataira. Fontos tudni, hogy a regisztrációs során az IP modul hozzá lesz rendelve a Paradox riasztó központhoz ezért visszáru vagy meghibásodás esetén mindkét eszközt vissza kell hozni, ilyen esetben keresse fel kollégáinkat.

Az iParadox szoftvert a régen hozzáadott eszközökkel továbbra is gond nélkül lehet használni, ez év szeptemberében azonban a fejlesztése és az esetleges hibajavítása az applikációnak megszűnik.

- Angol nyelvű ismertető itt [PDF]