PS-128/ASZ kültéri hang és fényjelző szirénaPS-128/ASZ kültéri hang és fényjelző sziréna

SIGNAL PS-128-1 kültéri hang és fényjelző sziréna (régi nevén: PS-128/A)

SIGNAL PS-128-1 (régi nevén: PS-128/A) kültéri hang és fényjelző: Kültéri nyomókamrás hang-fény, szabotázs védett polikarbonát-acél ház, mikroprocesszor vezérelt, beépített LED állapotjelzés, állandó önteszt, szerviz bemenet a némított szereléshez, riport kimenet, fúrósablon a szereléshez, negatív vagy pozitív indítás, melegedés nélküli kiváló hang és fény meghajtás, max 3.5 perces időzítés, 120 dB 1m-ről, működéshez szükséges akkumulátor: 12V 7Ah (nem tartozék)


A 9.20 verziójú sziréna panellel elérhetővé vált két új funkció (A verzió szám megtalálható a panel bal felső oldalán):  • A tápelvételes indítás tiltását a „Q” jumper felhelyezésével kapcsolhatjuk be, ilyenkor a sziréna a tápfeszültség megszűnésekor nem fog elindulni. Hasznos lehet, amikor nem a riasztóközpontról történik a sziréna tápellátása és a tápegység nincs szünetmentesítve.

  • A hiba és teszt hangok a „NO BEEP” jumper felhelyezésével tilthatók, ekkor a sziréna csak az izzó és „REPORT” kimenetén informál bennünket, hangjelzést csak riasztáskor ad. Ezt akkor célszerű használni, ha társasházak lépcsőházába, vagy folyosójára helyezzük el a szirénát.

A termék nettó ára:
13.990 Ft
bruttó ár:
17.767 Ft


Jelentkezzen be és mondja el a véleményét a termékről vagy kérdezzen vele kapcsolatban

Vásárlóink véleménye a termékről

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.